spectacol Laser
Spectacol Lasere
spectacole laser Why Lasers
spectacole laser atmosferice spectacole laser atmosferice
spectacole laser graficalaser spectacole laser graficalaser
spectacole laser nunti laseres is pectacole spectacole laser nunti lasere si spectacole
spectacole laser spectacolelaser spectacole laser spectacolelaser
spectacole laser ceesteunlaser spectacole laser ceesteunlaser
spectacole laser categorii de lasere in functie deputere spectacole laser categorii de lasere in functie deputere
spectacole laser cumfacem spectacole laser cumfacem
spectacole laser galerieefecte spectacole laser galerieefecte
spectacole laser sincronizarepemuzica spectacole laser sincronizarepemuzica
spectacole laser cuartificii spectacole laser cuartificii
spectacole laser artificii spectacole laser artificii
spectacole laser cuechipamentdmx spectacole laser cuechipamentdmx
spectacole laser capete de laser miscatoare spectacole laser capete de laser miscatoare
spectacole laser laser yag verde spectacole laser laser yag verde
spectacole laser Spectra Physics chroma 10BRE spectacole laser Spectra Physics chroma 10BRE
spectacole laser echipamentelenoastre spectacole laser echipamentelenoastre
spectacole laser cumparalasere spectacole laser cumparalasere
spectacole laser maideparte spectacole laser maideparte
spectacole laser studiidecaz spectacole laser studiidecaz
spectacole laser clienti clienti
spectacole laser cevaputemoferi spectacole laser cevaputemoferi
spectacole laser preturi spectacole laser preturi
spectacole laser clienti mari spectacole laser clienti mari
spectacole laser contactatine spectacole laser contactatine
spectacole laser rolinks spectacole laser rolinks
spectacole laser spacer spectacole laser spacer
spectacole laser Language spectacole laser Language
spectacole laser footer spectacole laser footer
 

 

LASER SHOWS - SHOW-URI DE LASERE SI ECHIPAMENTE

DMX este un acronim ce vine de la "Digital Multiplex".

La DMX512, 512 reprezinta numarul de canale pe care o suporta o singura legatura de date. DMX este semnalul standard in industria iluminatului de divertisment pentru controlul luminilor cu efect, precum capul mobil, dispozitivul de schimbare a culorilor si altele.

In ultima vreme unele companii au inceput sa adopte DMX pentru controlul altor echipamente cum ar fi laserele, masinile de fum, focurile de artificii, perdelele de ceata si multe alte dispozitive electronice. Avantajul imediat cu DMX este cablul care are un miez cu doar 3 fire care se conecteaza la dispozitivul DMX, care foloseste unul sau mai multe din cele 512 canale. Un dispozitiv care are patru functii ar folosi patru canale ale DMX, fiecarui canal trimitandu-se un pachet de date cu valori intre 0 si 255.

Imaginati-va un reflector cu abilitatea de a-si schimba luminozitatea folosind valori 0-255, 0 fiind stins si 255 aprins la maxim. Reflectorul ar avea nevoie doar de un canal DMX, reflectorul stie caruia din cele 512 canale este alocat si doar urmareste schimbari pe acel canal particular.

Pentru a sincroniza echipamentul DMX cu un show laser este nevoie ca sistemul de lasere sa aiba capabilitatea de a trimite date DMX. Placa PCI Pangolin QM2000 si software-ul aferent pe care le folosim au aceasta abilitate permitand controlul oricarui dispozitiv DMX folosit in eveniment. Suntem capabili sa proiectam un spectacol cu muzica, lasere, lumini mobile si alte dispozitive controlate electric, toate acestea sincronizate perfect cu muzica. Puteti consulta mai multe informatii despre Pangolin vizitand situl companiei aflat la sectiunea link-uri.
Laser Shows S.R.L Group

Bucharest
T: 0040 21 346 43 39


   
spacer
MAI MULTE CULORI NEGRU ALB ROSU GALBEN ALBASTRU VERDE MARO ROZ PORTOCALIU GRI VIOLET DE ARGINT AUR RGB INAUGURARI NUNTA NUNTI EVENIMENT EVENIMENTE PETRECERE PETRECERI PETRECERE PRIVATA PETRECERI PRIVATE LANSARI PRODUSE LANSARE PRODUS INAUGURARE CLADIRE ZILELE ORASULUI ZILE NATIONALE INAUGURARE STADION PREZENTARE STADION STADIOANE PETRECERE DE ANUL NOU CONCERT CONCERTE FESTIVAL FESTIVALURI CRACIUN PASTE COMPETITII SPORTIVE PREZENTARI DE MODA TURNEU TURISM CAMPIONATE CAMPIONAT DE TEATRU OPERA IN AER LIBER REVELION ANIMATIE ANIMAT ANIMATII 3D SIGLA SIGLE RAZA RAZE ORCHESTRA ORCHESTRE INSTRUMENTE MUZICALE INSTRUMENT MUZICAL RITM MUZICA VIDEO FILME FILM COREGRAFIE COREGRAF COMPANIE COMPANIEI FIRMA FIRME JOC JOCURI RECLAMA A FACE RECLAMA A FACE PUBLICITATE TARGURI SI EXPOZITII EXPOZITIE TARG BAZAR TARGURI EMISIUNE TV POD PASARELA BARAJ corporate events companies and products presentations festivals, fairs and exhibitions special events private party and school events clubs/raves and techno events movies videos for advertising uses openings promotion inchiriere echipament pentru evenimente

SMS Party,Spuma Party,echipamente profesionale de lumini,difuzoare,lumini arhitecturale si decorative,lasere pentru cluburi,discoteci,evenimente corporate, lansari de firme si produse, receptii, conferinte, concerte, nunti, focuri de artificii, laser show, spectacol, lumini, lumini laser, spectacole cu lasere, efecte speciale, divertisment cu lasere, galerii, Laser F/X, Conferinte laser