spectacol Laser
Spectacol Lasere
spectacole laser Why Lasers
spectacole laser atmosferice spectacole laser atmosferice
spectacole laser graficalaser spectacole laser graficalaser
spectacole laser nunti laseres is pectacole spectacole laser nunti lasere si spectacole
spectacole laser spectacolelaser spectacole laser spectacolelaser
spectacole laser ceesteunlaser spectacole laser ceesteunlaser
spectacole laser categorii de lasere in functie deputere spectacole laser categorii de lasere in functie deputere
spectacole laser cumfacem spectacole laser cumfacem
spectacole laser galerieefecte spectacole laser galerieefecte
spectacole laser sincronizarepemuzica spectacole laser sincronizarepemuzica
spectacole laser cuartificii spectacole laser cuartificii
spectacole laser artificii spectacole laser artificii
spectacole laser cuechipamentdmx spectacole laser cuechipamentdmx
spectacole laser capete de laser miscatoare spectacole laser capete de laser miscatoare
spectacole laser laser yag verde spectacole laser laser yag verde
spectacole laser Spectra Physics chroma 10BRE spectacole laser Spectra Physics chroma 10BRE
spectacole laser echipamentelenoastre spectacole laser echipamentelenoastre
spectacole laser cumparalasere spectacole laser cumparalasere
spectacole laser maideparte spectacole laser maideparte
spectacole laser studiidecaz spectacole laser studiidecaz
spectacole laser clienti clienti
spectacole laser cevaputemoferi spectacole laser cevaputemoferi
spectacole laser preturi spectacole laser preturi
spectacole laser clienti mari spectacole laser clienti mari
spectacole laser contactatine spectacole laser contactatine
spectacole laser rolinks spectacole laser rolinks
spectacole laser spacer spectacole laser spacer
spectacole laser Language spectacole laser Language
spectacole laser footer spectacole laser footer
 

 

LASER SHOWS - PLANIFICAREA SHOU-ULUI

In primul rand, Sursa de Lumina: Tipul de laser determina culoarea spectacolului si luminozitatea. Luminozitatea este masurata in Watti, culoarea este specificata de lungimea de unda. Un laser 532nm de 40 Watti va produce o raza verde de culoarea smaraldului care este vizibila de la un capat al unui oras mare pana in celalalt capat. Majoritatea laserelor produc doar lumina la o anumita lungime de unda (spune salut la cele mai vii culori din lume). Un proiector de "lumina alba" poate combina lasere multiple ce produc culori rosii, verzi si albastre care sunt mixate optic. Pentru fiecare show, va fi un laser care se potriveste cel mai bine.

Urmeaza, Proiectorul: Prin folosirea oglinzilor mici care se misca, un singur fascicul de lumina laser poate fi miscat atat de repede ca ochiul uman nu mai poate vedea fasciculul individual. In schimb, audienta va vedea evantaie, conuri, tunele si cascade de fascicule care umplu atmosfera. Optica specializata (reteaua de difractie) poate crea panze spectaculoase de lumina prin separarea unui fascicul in sute de sageti individuale de lumina. Oglinzi vibratoare pot ricosa fascicule peste tot locul. Imagini schitate realiste pot fi proiectate pe ziduri, cladiri si chiar munti pentru a face reclama la produse sau sa prezinte o poveste dramatica. Grafice inmanunchiate ca niste nori denumite lumia pot acoperi plafoanele si grafice abstracte psihedelice se pot crea cu contrast si culori remarcante.

Māna Artistului: O prezentare cu lasere buna este mai mult decat un laser si un proiector. Un expert in spectacole cu lasere combina cunostintele tehnice cu sensibilitatea artistica cu scopul de a construi efecte care se potrivesc pentru un public deosebit si un loc anumit.

Intregul Spectacol: Laserele sunt deseori combinate cu alte componente media, cum ar fi muzica live sau inregistrata, dansatori, artificii si video. Efectele laser pot fi sincronizate perfect prin utilizarea codurilor de timp SMPTE, sau pot fi declansate folosind semnale DMX. In alte ocazii, un expert in show-uri laser poate fi asemuit cu un DJ vizual, folosind fie un program de computer sau o consola playback dedicata pentru a creea efecte care evidentiaza concertele live.
Laser Shows S.R.L Group

Bucharest
T: 0040 21 346 43 39


   
spacer
MAI MULTE CULORI NEGRU ALB ROSU GALBEN ALBASTRU VERDE MARO ROZ PORTOCALIU GRI VIOLET DE ARGINT AUR RGB INAUGURARI NUNTA NUNTI EVENIMENT EVENIMENTE PETRECERE PETRECERI PETRECERE PRIVATA PETRECERI PRIVATE LANSARI PRODUSE LANSARE PRODUS INAUGURARE CLADIRE ZILELE ORASULUI ZILE NATIONALE INAUGURARE STADION PREZENTARE STADION STADIOANE PETRECERE DE ANUL NOU CONCERT CONCERTE FESTIVAL FESTIVALURI CRACIUN PASTE COMPETITII SPORTIVE PREZENTARI DE MODA TURNEU TURISM CAMPIONATE CAMPIONAT DE TEATRU OPERA IN AER LIBER REVELION ANIMATIE ANIMAT ANIMATII 3D SIGLA SIGLE RAZA RAZE ORCHESTRA ORCHESTRE INSTRUMENTE MUZICALE INSTRUMENT MUZICAL RITM MUZICA VIDEO FILME FILM COREGRAFIE COREGRAF COMPANIE COMPANIEI FIRMA FIRME JOC JOCURI RECLAMA A FACE RECLAMA A FACE PUBLICITATE TARGURI SI EXPOZITII EXPOZITIE TARG BAZAR TARGURI EMISIUNE TV POD PASARELA BARAJ corporate events companies and products presentations festivals, fairs and exhibitions special events private party and school events clubs/raves and techno events movies videos for advertising uses openings promotion inchiriere echipament pentru evenimente

SMS Party,Spuma Party,echipamente profesionale de lumini,difuzoare,lumini arhitecturale si decorative,lasere pentru cluburi,discoteci,evenimente corporate, lansari de firme si produse, receptii, conferinte, concerte, nunti, focuri de artificii, laser show, spectacol, lumini, lumini laser, spectacole cu lasere, efecte speciale, divertisment cu lasere, galerii, Laser F/X, Conferinte laser