spectacol Laser
Spectacol Lasere
spectacole laser Why Lasers
spectacole laser atmosferice spectacole laser atmosferice
spectacole laser graficalaser spectacole laser graficalaser
spectacole laser nunti laseres is pectacole spectacole laser nunti lasere si spectacole
spectacole laser spectacolelaser spectacole laser spectacolelaser
spectacole laser ceesteunlaser spectacole laser ceesteunlaser
spectacole laser categorii de lasere in functie deputere spectacole laser categorii de lasere in functie deputere
spectacole laser cumfacem spectacole laser cumfacem
spectacole laser galerieefecte spectacole laser galerieefecte
spectacole laser sincronizarepemuzica spectacole laser sincronizarepemuzica
spectacole laser cuartificii spectacole laser cuartificii
spectacole laser artificii spectacole laser artificii
spectacole laser cuechipamentdmx spectacole laser cuechipamentdmx
spectacole laser capete de laser miscatoare spectacole laser capete de laser miscatoare
spectacole laser laser yag verde spectacole laser laser yag verde
spectacole laser Spectra Physics chroma 10BRE spectacole laser Spectra Physics chroma 10BRE
spectacole laser echipamentelenoastre spectacole laser echipamentelenoastre
spectacole laser cumparalasere spectacole laser cumparalasere
spectacole laser maideparte spectacole laser maideparte
spectacole laser studiidecaz spectacole laser studiidecaz
spectacole laser clienti clienti
spectacole laser cevaputemoferi spectacole laser cevaputemoferi
spectacole laser preturi spectacole laser preturi
spectacole laser clienti mari spectacole laser clienti mari
spectacole laser contactatine spectacole laser contactatine
spectacole laser rolinks spectacole laser rolinks
spectacole laser spacer spectacole laser spacer
spectacole laser Language spectacole laser Language
spectacole laser footer spectacole laser footer
 

 

LASER SHOWS - GRAFICA LASER SI ANIMATII LASER

Reprezentarile grafice cu lasere reprezinta arta crearii imaginilor tri-dimensionale pe ecrane, ziduri, cladiri si chiar pe munti.

Nu se aseamana cu momentul in care privesti un material video sau un film - culoarea intensa si contrastul laserelor, combinate cu unicele calitati sclipitoare ale luminii, fac privitorii sa cada intr-un extaz din alta lume.

Laser Logo Graficele cu laser incep cu un punct mic de raza laser. Cu ajutorul unor oglinzi micute de scanare, acel punct este miscat atat de rapid incat ochiul uman il percepe ca fiind o linie compacta de lumina. Cu alte ocazii, o raza fixa si elemente optice speciale creaza modele abstracte. Principalele tipuri de grafice cu laser sunt:

* Imagini reprezentationale: folosing oglinzi de scanare controlate de computer, expertii in show-uri de lasere pot proiecta lucrari de arta prin linii complexe. Graficele prind viata prin combinarea animatiei manuale cu uneltele digitale ale computerului. Deseori, imagistica este direct importata din fisiere create pentru aplicatii de grafica computerizata. Desi majoritatea imaginilor sunt vectoriale, proiectii rasterizate pot fi folosite pentru a crea imagini similare cu cele video cu ajutorul razelor laser.

* Imagini abstracte: Inainte de aparitia computerelor, expertii in show-uri laser foloseau sintetizatoare analogice pentru a crea forme de alta lume care au fost facute sa danseze pe muzica in spectacole live. Imaginile abstracte sunt inca prezente azi, create acum cu instrumente atat digitale cat si analogice.

* Efectul Lumia: Cand raza laser este proiectata prin optica specializata, manunchiuri de lumina de forma norilor sunt create si care pot fi facute sa pluteasca de-alungul plafoanelor si a cupolelor. Numite si lumia, aceste efecte pot fi combinate sau nu cu imagini abstracte sau reprezentationale.

* Retele de difractie: Aceasta optica specializata este folosita in proiectarea de modele cu o varietate larga - de la simple cercuri pana la campuri complexe de stele asemanatoare cu niste galaxii. Este nevoie doar de o singura raza de laser si un element optic nu mai mare decat un timbru postal.
Laser Shows S.R.L Group

Bucharest
T: 0040 21 346 43 39


   
spacer
MAI MULTE CULORI NEGRU ALB ROSU GALBEN ALBASTRU VERDE MARO ROZ PORTOCALIU GRI VIOLET DE ARGINT AUR RGB INAUGURARI NUNTA NUNTI EVENIMENT EVENIMENTE PETRECERE PETRECERI PETRECERE PRIVATA PETRECERI PRIVATE LANSARI PRODUSE LANSARE PRODUS INAUGURARE CLADIRE ZILELE ORASULUI ZILE NATIONALE INAUGURARE STADION PREZENTARE STADION STADIOANE PETRECERE DE ANUL NOU CONCERT CONCERTE FESTIVAL FESTIVALURI CRACIUN PASTE COMPETITII SPORTIVE PREZENTARI DE MODA TURNEU TURISM CAMPIONATE CAMPIONAT DE TEATRU OPERA IN AER LIBER REVELION ANIMATIE ANIMAT ANIMATII 3D SIGLA SIGLE RAZA RAZE ORCHESTRA ORCHESTRE INSTRUMENTE MUZICALE INSTRUMENT MUZICAL RITM MUZICA VIDEO FILME FILM COREGRAFIE COREGRAF COMPANIE COMPANIEI FIRMA FIRME JOC JOCURI RECLAMA A FACE RECLAMA A FACE PUBLICITATE TARGURI SI EXPOZITII EXPOZITIE TARG BAZAR TARGURI EMISIUNE TV POD PASARELA BARAJ corporate events companies and products presentations festivals, fairs and exhibitions special events private party and school events clubs/raves and techno events movies videos for advertising uses openings promotion inchiriere echipament pentru evenimente

SMS Party,Spuma Party,echipamente profesionale de lumini,difuzoare,lumini arhitecturale si decorative,lasere pentru cluburi,discoteci,evenimente corporate, lansari de firme si produse, receptii, conferinte, concerte, nunti, focuri de artificii, laser show, spectacol, lumini, lumini laser, spectacole cu lasere, efecte speciale, divertisment cu lasere, galerii, Laser F/X, Conferinte laser